Ekonomi nytt

Du kan ansöka om lån från 10 000 kr upp till 300 000 kr.

För att få reda på hur mycket du kan låna så måste du gå igenom en låneansökan för att få fram ett Bynkbetyg. Bynkbetyget bestäms bland annat av den kreditupplysning som utförs i samband med låneansökan.

Utifrån ditt Bynkbetyg, din inkomst samt återbetalningsförmåga så beräknar våra automatiska processer fram hur mycket du kan låna.

Om ditt Bynkbetyg och inkomst inte tillåter det lån du önskat, så kommer du att få ett erbjudande på så mycket som vi kan låna ut till dig.

Vill du köpa bil, renovera köket, samla dina lån eller göra något helt annat med pengarna? Vi har lånet för dig. Anmärkning.se är en jämförelsetjänst för privatlån och en del av Lendo AB. Vi är specialiserade inom lån trots att du har betalningsanmärkningar. Hos Anmärkning.se kan du enkelt jämföra privatlån, blancolån, billån eller samla dina smålån och krediter
Låna pengar trots betalningsanmärkningDet självklara lånealternativet för dig som företagare
Arcadia Finans är en ny tjänst, vars syfte är att göra det enklare för konsumenter att snabbt och enkelt hitta den rätta finansieringslösningen. Via Arcadia Finans hittar du enkelt via en enda webbplats en kredit eller ett lån som passar just Dig. Inga fler besök på banken, hos oss kan du själv hantera dina pengar via Bynk-appen.

Bli en av de första att skaffa Bynkkortet

Är du lika exalterad som oss över att Bynkkortet snart ska lanseras? Håll dig uppdaterad om när du kan beställa hem ditt kort.

Vi vill göra privatekonomiska tjänster enklare och bättre för dig. Till exempel betalkort. Hur skulle de funka om vi gjorde om dem från början? Hör mer om hur vi tänkte när vi utvecklade nya funktioner som gör vårt betalkort enklare och billigare att använda.

Om du har många krediter, lån och skulder, så är det lätt hänt att du tappar kollen på hela din ekonomiska situation och vilka utgifter du har varje månad. Ofta leder tyvärr dålig koll, till en tappad kontroll, och en väldigt negativ spiral. En lösning när man har flera olika lån är att ansöka om ett större, gemensamt lån för att lösa sina befintliga skulder och enbart ha ett lån att fokusera på. Ofta ger det inte bara en bättre överblick över ens ekonomiska situation, utan kan även vara något som gör att du kan spara en massa pengar varje månad i olika avbetalningsavgifter och räntor.

Bästa möjliga ränta med hänsyn till dig 

Vi erbjuder en ränta mellan 3,95–12,95 %.

Du får ett erbjudande om din personliga ränta direkt efter du gjort din ansökan och kan då ta ställning om du vill gå vidare eller inte. Låna nu

Med Privatlån Plus får du ett lån anpassat efter dina behov. Även om vi från början har avtalat ett fast lågt månadsbelopp så bestämmer du själv avbetalningstiden. Finns det utrymme i din ekonomi kan du alltid lösa lånet i förtid, det kostar inget extra. Upptäck en värld utan avgifter
Res smartare, tryggare och mer prisvärt med Bynkkortet. Med Bynkkortet slipper du valutapåslag vid betalning och uttag av kontanter i utlandet. Kortuppgifterna har vi placerat på baksidan så de blir svårare att kopiera, för din säkerhet.

Approva erbjuder företagslån på upp till 300 000 kr. Ansökan görs snabbt och smidigt, helt digitalt och pengarna finns på kontot vanligtvis redan samma bankdag. Lånen är utan säkerhet men borgensman måste finnas. Vidare gäller rak amortering och kunden betalar samma belopp varje månad.

Med ett lån hos Spargo Finans får du utrymme i ekonomin att göra det du vill.  Låna upp till 150 000 kr.
Välj löptid upp till 120 månader.
Du kan alltid lösa lånet i förtid om du får möjlighet till det. Det kostar inget extra. Lån utan säkerhet
Du bestämmer själv vad du vill använda pengarna till och vi kräver ingen säkerhet för lånet. Sök nu
Bynk är framtidens bank för dig som lever ditt liv i mobilen. Du kan genom ett klick pausa din betalning 4 månader om året, ändra din månadskostnad eller utöka ditt lån. Vi ger dig verktygen som hjälper dig ta kontroll över din ekonomi, när, hur och var du vill. Bynk – som en bank borde fungera! Sök nu.
Nystart Finans Sverige AB är ett finansbolag som erbjuder dig Nystartlånet – ett samlingslån utan säkerhet. Innan du får lån hos oss går vi tillsammans igenom din ekonomi, kreditvärdighet och betalningsförmåga för att säkerställa din ekonomiska situation.
Vill du köpa bil, renovera köket, samla dina lån eller göra något helt annat med pengarna? Vi har lånet för dig. Sök nu.

Privatlån, eller blancolån som det också heter, är ett lån som inte kräver någon säkerhet. Vi hjälper dig hitta den lägsta räntan och bästa villkoren med bara en kreditupplysning. Allt du behöver göra är att fylla i en låneansökan så återkommer vi med låneerbjudande från flera långivare, så kan du välja det lånet som passar dig bäst. Baserat på din lön och kreditvärdighet kan du låna upp till 500 000:-. Beloppet du lånar och återbetalningstiden kommer sedan avgöra din månadskostnad. Om du har en medsökande kan du oftast få bättre villkor.

När du ansöker om ett lån med Direkto behöver du inte kontakta varje långivare för sig – utan det gör vi. Det gör vi dessutom med endast en kreditupplysning för minimal påverkan på din kreditvärdighet.

Betala av när du vill
Ibland har du lite extra pengar över och då kan det kännas bra att betala in lite mer på ditt lån.
Samla lån
Städa upp i din ekonomi och samla ihop lån och krediter till ett lån med lägre ränta.
Ändra månadskostnad
Ändra på återbetalningstiden när du vill för att betala in mer eller mindre varje månad.
Pausa betalning
Om någonting oförutsett inträffar, pausa din betalning! Upp till fyra betalfria månader varje år.
Buffert? Kontokrediten med Sveriges lägsta ränta. Vår Bynkkredit (eller kontokredit som bankmänniskor kallar det) är som ett kreditkort, fast utan ett kort. Det betyder att du kan bli godkänd att låna upp till 10 000 kr på förhand, helt utan avgifter. Du får en ökad trygghet och flexibilitet i din vardagsekonomi.
Du har alltid en extra buffert på upp till 10 000 kr tillgänglig vid oförutsedda händelser.

Bynkkrediten kostar inget att aktivera och du betalar ingenting när du inte använder den.
Direkt ifrån Bynk-appen överför du pengarna snabbt och smidigt till ditt bankkonto när du behöver dem (till de flesta banker inom 5 minuter).