HusOchHemma

HusOchHemma.se lanserades i slutet av 2015 med målet att göra det enklare och trevligare att handla produkter till hemmet. Vårat mål att erbjuda ett brett sortiment av varor i varierade produktkategorier till marknadens mest konkurrenskraftiga priser inom elektronik, konsument och inredning på nätet. Personlig och snabb kundservice är kanonviktigt för oss, lika viktigt som att våra medarbetare är väl insatta i våra produkters funktion och tillbehör för att kunna hjälpa dig i största möjliga mån.  Till butiken

Badrum,Rekreation,Hemtextilier,Husdjur,Inredning och Belysning,Möbler,Städning,Dammsugning,Strykning
Shoppingvagn,Smarta Hemmet,Trädgård,Altan,Tv,Väggfästen,Uppvärming,Luftkonditionering,Verktyg,Bärbara Elverk,Garden Igloo,
Säkert Hem,Städ,Hushåll,HemBadrum,Mattor,draperier,Accessoarer,kranar,Badrumsvågar,Kuddar,Madrasser,Mattor,filtar,
Dynor,kuddar,Bordsdukar,löpare,Hälsa,hygien,Korgar,dynor,Leksaker,Matskålar,vattenskålar,promenader,transportbox,Djurtransportbur,Hundkoppel,Bollkastare