Filur Namnlappar

Filur namnlappar till kläder och saker – självhäftande och strykfria. Välj bland fantastiska färger, mönster och motiv. Tål 60 graders tvätt. Gratis frakt. Filur Namnlappar – färgglad och personlig märkning. Namnlapparna tål 60 grader i tvättmaskin, torktumlare, diskmaskin, ugnsvärme och stark kyla. Vi ställer höga krav till kvalitet och garanterar att färg och form håller trots hårt slitage över tid. Slitstarka och praktiska namnlappar till kläder, skor och saker. Dessa kan användas till alla käder som har skötselråd. För märkning av strumpor, halsdukar, hemstickat och andra plagg utan skötselråd är påstrykbara namnlappar ett fint alternativ. Märklapparna skapar du själv och de passar perfekt till både stor och liten. Till butiken

Namnlappar,Namnlappar med figurer,Minilappar,Stryklappar,Bamse,Lille Skutt
Skalman,Klassiska Greta,Lekfulla Georg,Gretas vänner,Prinsessan Greta
Georgs vänner,Lekfulla Greta,Musse Pigg,Mimmi Pigg,Kalle Anka,Kajsa Anka,Långben,pluto,
Elsa,Anna,Kristoff,Olaf,Sven,Blixten McQueen,Bärgarn,Cruz Ramirez,Jackson Storm,Nalle Puh,
Tiger,Nasse,I-or,Askungen,Ariel,Aurora,Belle,Rapunzel,Jasmine,Snövit,Tiana,Merida,Vaiana,
Mulan,Snövit,Tiana,Merida,Vaiana,Mulan,Pocahontas,spider-man,Mumintrollet,
Lilla My,Snorkfröken,Snusmumriken,Muminhuset,Too-ticki,Hello Kitty,
Iron Man,Captain America,Hulken,Thor,Buzz Lightyear
Woody,Bo Peep,Duke Caboom,Forky